Zaalverhuur

Een zaal huren in Dokkum? Kom dan langs bij restaurant-café Halve Maan. Wij hebben op de tweede verdieping van ons pand een prachtige zaal gerealiseerd met plek voor zo'n 50 man. De ruimte is stijlvol aangekleed en er zijn een bar en verschillende tafels met stoelen aanwezig. Daarnaast hangt er een tv met Apple AirPlay en kunnen we je eigen playlist van Spotify afspelen. Kortom: de perfecte plek voor een bedrijfsborrel, etentje, vergadering, feestje, afterparty, afscheid of andere gelegenheid.  

Benieuwd of de zaal nog vrij is voor jouw feestje, uitje of vergadering? Dan horen we graag van je, zo weet je direct waar je aan toe bent en de ruimte nog beschikbaar is. Neem contact op.

Menukaart of buffet 

Voor zowel kleine als grote groepen serveren we à la carte van onze lunch- of dinerkaart. We richten ons vooral op de Westerse keuken met o.a. spareribs, schnitzel, saté en meer. Heb je speciale wensen, dan stellen we eventueel samen een eigen kaart op. Een buffet van Slagerij Weidenaar uit Dokkum is ook mogelijk, de prijzen hiervan zijn in overleg. Neem vandaag nog contact op en vraag om een prijsopgave! Of bekijk hier onze menukaart.  

Dranken 

Halve Maan staat bekend om onze grote bierkaart met heel veel lekkere speciaalbieren, zowel lokaal gebrouwen als geproduceerd in het buitenland. In overleg is het ook mogelijk om een van onze bieren uit te kiezen, wij zetten deze dan speciaal voor jullie op tap in onze bar.  

Prijzen en mogelijkheden 

Benieuwd wat Halve Maan voor jou kan doen of wil je een prijsopgave, neem dan contact met ons op. De mogelijkheden zijn onbeperkt en in overleg kan bijna alles.  

Over Halve Maan 

In 2020 openden we onze deuren. Café en restaurant Halve Maan in Dokkum, een gezellige eet- en drinkgelegenheid met een rustiek interieur en een laagdrempelige sfeer. Je vindt ons aan de Diepswal in een historisch pand langs de gracht. We zijn dagelijks geopend voor zowel lunch, diner als een lekker speciaalbiertje na het werk of om het weekend goed te beginnen. En zoek je nog een plek voor een speciale gelegenheid, dan staan we dus ook voor je klaar wat betreft het huren van een zaaltje in Dokkum.